Luxe Bungalow op Texel

Bungalow Type D 1-6 personen 3 slaapkamers 2 badkamers geschakeld gratis WIFI

Uw vakantie of weekendje weg op Texel,

Bungalow 439 op vakantiepark De Krim | Texel is de perfecte start voor een heerlijk ontspannen verblijf op Texel. Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en alle waddeneilanden. Texel is goed bereikbaar via de Teso veerboot, kijk hier voor het vaarschema.

Bungalow 439 is een goed onderhouden woning voor 2-6 personen voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan een met ligbad, open haard, ruim zonnig terras, fijne tuin met trampoline, barbecue, twee parkeerplaatsen, een heerlijke zithoek met gezelschapsspelletjes, DVD-speler en Stereo. Er is een moderne wasmachine en droger aanwezig. 

Bungalow 439 ligt uitstekend op het park. Naar het centrum van De Krim met alle parkfaciliteiten is het slechts 5 minuten lopen. De Cocksdorp is 5 minuten fietsen. 

Vakantiepark De Krim bevat een fantastisch binnen- en buitenzwembad, fitness centrum, indoor speelparadijs, een stoer klim-park, fietsverhuur, verschillende restaurants, bowlingbanen (tegen betaling), diverse speeltuinen, lasergame (tegen betaling), theater, kapper en een fijne supermarkt. In de kindervakanties is er een animatieprogramma. Hier hoeft niemand zich te vervelen!

Maar het belangrijkste aan Bungalow 439 en vakantiepark De Krim is dat het ligt op het mooie eiland Texel. Dicht bij De Slufter en diverse strandopgangen: Paal 28 (Nabij de Slufter), 31 (Vuurtoren) en 33 (Kaap Noord). TexelThuis is de basis voor het genieten op en van Texel (zie voor meer TexelTips).