Luxe Bungalow op Texel

Bungalow Type D 1-6 personen 3 slaapkamers 2 badkamers geschakeld gratis WIFI

Uw vakantie of weekendje weg op Texel,

Bungalow 439 op vakantiepark De Krim | Texel is de perfecte start voor een heerlijk ontspannen verblijf op Texel. Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en alle waddeneilanden.

Bungalow 439 is een moderne recent gerenoveerde woning voor 2-6 personen voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers waarvan een met ligbad, open haard, ruim zonnig terras, fijne tuin met trampoline, twee parkeerplaatsen en een heerlijke zithoek. Gasten kunnen gebruik maken van wasmachine en droger. 

Bungalow 439 heeft daarnaast een uitstekende ligging. Naar het centrum van De Krim met alle parkfaciliteiten is het slechts 5 minuten lopen. 

Vakantiepark De Krim bevat een fantastisch binnen- en buitenzwembad, indoor speelparadijs, een stoer klim-park, fietsverhuur, verschillende restaurants, bowlingbanen, speeltuin, lasergame, theater, supermarkt en animatieprogramma en nog veel meer. Hier hoeft niemand zich te vervelen!

Tenslotte ligt vakantiepark De Krim op het mooie Texel. Dicht bij de vuurtoren, het strand (Paal 28) en de Slufter. Vanuit De Krim kunt heel eenvoudig van Texel genieten.