Prijzen 2021

Geïnteresseerd in een verblijf bij TexelThuis in Bungalow 439 op vakantiepark  De Krim? In onderstaand overzicht staan de prijzen van 2021. Boeken kan via info@texelthuis.nl of via reserveren

De prijzen van TexelThuis.nl zijn inclusief de eindschoonmaak en het bedlinnen voor de 1e persoon. U rekent de woning rechtstreeks af met de eigenaar TexelThuis zonder tussenkomst van De Krim. De eventuele extra’s zoals lakenpakketten en toeristenbelasting rekent u bij aankomst af bij de receptie van vakantiepark De Krim. 

Voordelen van boeken bij TexelThuis

De voordelen van boeken direct met de eigenaar zijn onder meer: meer flexibiliteit met betrekking tot de boekingsperiode en mogelijkheden tot  reserveren en opties.  

COVID Maatregelen

In verband met de COVID-19 situatie gelden tijdelijk de volgende maatregelen:

Gratis annuleren binnen 14 dagen
Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. 

Vanaf 14 dagen na het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren als volgt: 

  • meer dan drie maanden voor ingangsdatum: geen kosten 
  • binnen drie tot twee maanden voor ingangsdatum 50% van de overeengekomen prijs 
  • binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum 75% van de overeengekomen prijs
  • binnen één maand voor de ingangsdatum 90% van de overeengekomen prijs
  • op de dag van de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs. 
  • Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.
Gratis uw boeking wijzigen of omboeken tot 28 dagen voor aankomst
Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om uw boeking één keer gratis te wijzigen: bijvoorbeeld door deze te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2021, te veranderen van park of van accommodatie. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u de meerprijs. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. Uw verzoek om kosteloos om te boeken of te wijzigen kunt u doorgeven via info@texelthuis.nl.
Corona Omboek Garantie
Heeft u een reservering rechtstreeks via TexelThuis gemaakt met een aankomstdatum in 2021 en geldt er onverhoopt een negatief reisadvies?

Dan kunt u uw reservering gratis omboeken naar een andere aankomstdatum in 2021. Voorwaarden van de Gratis Corona Omboek Garantie: Een negatief reisadvies, voor de gereserveerde verblijfsperiode, in het land van herkomst moet worden vermeld op de daarvoor bedoelde, officiële website van de overheid.

Nederland: www.rijksoverheid.nl België:
https://diplomatie.belgium.be/
Duitsland: https://www.auswaertiges-amt.de/de
Overige landen: website van de ambassade van herkomstland

De omboeking vindt plaats naar dezelfde accommodatie met een aankomstdatum in 2021.
Uw verzoek om kosteloos om te boeken kunt u uitsluitend indienen tot 7 dagen voor de aankomstdatum van uw geboekte verblijf. Uw verzoek kunt u doorgeven via info@texelthuis.nl. Uw geplande verblijf moet 100% betaald zijn voordat we uw verzoek tot omboeking in behandeling kunnen nemen. Uw kosteloze omboeking is akkoord na schriftelijk bericht hierover van TexelThuis.

Omboeking kan alleen op basis van beschikbaarheid plaatsvinden. De beschikbaarheid varieert. In overleg zal er samen u gekeken worden naar de beste oplossing. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. Kosteloos omboeken van een boeking is 1 x toegestaan. Bij een wens om dezelfde boeking op een later moment nogmaals om te boeken of te annuleren zijn de reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Prijzen

Eventuele extra’s rekent u op de dag van aankomst af bij De Krim. 

Toeristenbelasting en andere bijkomende kosten

Houdt u rekening met de volgende extra kosten en toeslagen:
– Gemeenteheffingen € 2,25 p.p.p.n.  (zie gemeente Texel). 
– Bedlinnen 1e persoon is gratis. Voor verdere reisgenoten € 9,30 p.p, dit is verplicht.

Alle tarieven in Euro’s. Taal- en Typefouten voorbehouden.