Reviews

Mocht er tijdens het verblijf iets niet in orde zijn neem dan altijd contact op met de receptie van De Krim via 0222 390112. Vakantiepark kan direct actie ondernemen. Mocht er iets anders niet naar wens zijn, dan graag contact via info@texelthuis.nl.

Om de kwaliteit hoog te houden en ook andere gasten goed te informeren over de mogelijkheden van TexelThuis zijn reviews belangrijk. Reviews kunnen worden gegeven via google reviews. Hiervoor is wel een Google account nodig. Wie geen Google account wilt aanmaken of gebruiken kan ook hier een review geven.

Bedankt voor het invullen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bungalow TexelThuis
Average rating:  
 2 reviews
by Bianca on Bungalow TexelThuis

Van 1 tot 4 november verbleven wij in TexelThuis. Wat een heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Goede bedden, goed uitgeruste keuken en grote koelkast. Het huis is van deze tijd en heeft een gezellige, warme uitstraling. Het is gelegen op een soort woonerf, waar je alle rust ervaart en kunt genieten van de Texelse buitenlucht. Texel zelf was ook heerlijk. De Slufter, de vuurtoren, het strand allemaal heerlijk om te bezoeken. Verder hadden we een prachtige zonsondergang wat het toetje van ons verblijf werd. Vanwege een golfprogramma hadden we weinig tijd het park zelf te ervaren., dus dat doen we een volgende keer. Wij komen zeker terug!

by Ter Meulen on Bungalow TexelThuis

Een erg mooi, modern gerenoveerd vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Erg schoon en netjes onderhouden. Leuk dat er voor de jongste nog een trampoline in de tuin stond. Mooie ligging, dichtbij alle faciliteiten op het park. We hebben genoten en er een mooi adresje bij, voor als we weer naar Texel gaan.